tisdag 26 juni 2012

nu ska vi hotta upp vår smörgåsmeny

idag hade Lotta och Kina möte med Anna Spiridon. Hon, hennes man Pierre, en av de (ö)kända bröderna Spiridon, och den andra brodern Spiridon Micke har börjat köpa in riktigt schyssta ekologiska antipasto grejor. Precis som Anna sa så behöver man inte direkt sälja grejorna, ett möte som imorse där man får prova allt, så säljer grejorna sig självt. Det är som vanligt, bröderna Spiridon vet vad bra mat är... dessutom är allt de säljer ekologiskt och det passar ju oss som handen i handsken och de var inga dåliga provlådor Anna hade med så även jag fick prova!! Oliverna hade stuns och smak, de som är fyllda med paprika, där har paprikan kvar sin krispighet, inget slimigt rött som i 70tals oliverna. En salami med fänkål, sjukt god och prosciotto crudo som är helt mjäll och bara smälter i munnen... och så för att toppa allt så innehåller det inget skit, inga nitriter, smaksättare eller emulgeringsmedel och det vet du ju att jag går igång på.
Så nu ska smörgåsmenyn hottas upp och lite andra roliga grejor är på G... Man får inte stanna upp, då e man rökt!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar