fredag 27 januari 2012

Bageriet

sen första oktober driver jag och Lotta även Bageriet i Sigtuna. Det är ett svenskt bageri med mycket bröd och svenska bakverk, princesstårta ( med hallon ), wienerbröd, mazariner och liknande. Det var inte helt enklet att ta över, den förra ägaren hade lite annat tänk än oss om man säger så.... Men i varje fall nu känner vi oss hyfsat varma ikläderna och nu är semlorna här, ja sen typ tre veckor tillbaka. Men i vanlig ordning så vill jag bara göra saker jag tycker är gott. Därmed ville vi bara göra klassiska semlor dvs mandelfyllning och grädde separat. Men nu har vi fått kapitulera, efter många önskemål ( tjat ) så har vi fått göra semlor med mandel och grädde blandat. Anledningen att jag inte gillar när man blandar är att bullen upplevs torrare.

Men smaken är som semlan, delad!

Den till vänster är blandad, man ser ju att den andra är godare, eller hur?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar