Efter en del testande och råd från kollegor i branschen så har vi använt eko havre från Saltå. Den blir grym som rostad och håller frasigheten längst. Båda blev bra men när man har en söttand som jag så väljer jag nog den sötade, Criollo. Synd bara att jag inte gillar yoghurt!
tisdag 13 september 2011
Müsli
idag känns som en riktigt höstdag, jag älskar hösten! Luften är klar, solen värmer bara just där den skinner och livet blir väldigt mycket enklare som konditor / bagare. Degar jäser som de ska, lugnt och stilla, chokladen är lätt tempererad och beter sig som den ska. Det enda som är lite minus med hösten om man ska gnälla är fukten när det fortfarande är varmt. Men snart är det vinter och det är ju en helt sjukt fantastisk årstid....
Nu i veckan har vi gjort müsli. Två varianter, en med Sigtuna äpplen ( pallade på grannens tomt, hi hi ) och den andra är gjord med kakaokross och muscavado socker, Criollo.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)



Inga kommentarer:
Skicka en kommentar